Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Команда Славутицького ЦНАПу шукає адміністратора

Команда Славутицького ЦНАПу шукає адміністратора фото

Центр надання адміністративних послуг м. Славутич шукає адміністратора - посада на період заміщення тимчасово відсутнього працівника.

Про це повідомляє ЦНАП м.Славутича на своєму сайті і на сторінках у соцмережах.

"Бажаєте постійно розвиватись, прагнете допомагати людям і працювати у сучасних комфортних умовах? Центр надання адміністративних послуг запрошує активних, відповідальних, комунікабельних, дружніх та сміливих людей долучатись до команди працівників Центру", - йдеться у повідомленні.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра (за рішенням суб’єкта призначення), вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

Ділові якості: аналітичні здібності, вміння працювати в команді, стресостійкість, вміння чітке формулювати свою думку.

Особисті якості: дисциплінованість, акуратність, відповідальність, орієнтація на результат, контроль емоцій.

"Робота в ЦНАПі, перш за все, це щоденне навчання. Адже спілкування з людьми, надання консультативної та правової допомоги є безпосереднім джерелом інтелектуального зростання. Водночас, ця робота не є легкою, адже покладає на кожного з працівників велику відповідальність. Консультування громадян, прийом документів та правильне їх оформлення потребують великої обізнаності. В нашій роботі важливо уважно вислухати людину. Це дає змогу правильно проконсультувати та порадити найкращий шлях вирішення питання.В колективі ЦНАП хочемо бачити людей, які є командою, яка робить одну справу", - акцентують у Центрі.

Якщо ви бажаєте приєднатися до команди Центру надання адміністративних послуг, надсилайте своє резюме з 19.05.2023 по 26.05.2023 на електронну скриньку: uap@slav.gov.ua

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: