Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День матері у Славутичі (фото)

День матері у Славутичі (фото) фото

У Кіноконцертному комплексі відбулося справжнє свято Жінки, Матері, Берегині. Адже сьогодні, у стані війни, це особливо виражено - саме Українська ЖІНКА - МАТИ, яка разом із чоловіками робить свій внесок у новітню історію України.

14 травня у Славутичі відбувся захід, присвячений Дню матері.

"Сьогодні в ККК справжнє свято КРАСИ, Свято МАТЕРІ та СВЯТО СІМ'Ї , а також показ нової колекції дизайнера Н.Дацко бренду " Natli Datzka"- "ВОЛЯ", яка присвячена нашим захисникам, які зараз в полоні", -  про це повідомляє Славутич Кіноконцертний комплекс.

Також на сторінці закладу можна побачити світлини з показу колекції у стилі мілітарі від талановитої дизайнерки-славутичанки Наталії Дацко. В заході взяли участь творчі колективи міста.

Головний меседж показу - "Волю захисникам ЧАЕС!"

Нагадаємо, військовополонені нацгвардійці в/ч 3041, що захищали ЧАЕС, з першого дня повномасштабного вторгнення російських військ в Україну й досі перебувають в полоні, їхня доля невідома.

Організатори дякують всім, хто долучився до свята, зокрема  - творчим колективам міста, учасницям модного показу та автору колекції Наталії Дацко.

Зібрані під час заходу кошти - 1.100 грн,передадуть на потреби наших захисників.

 

Більше фото від  можна побачити за посиланням.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: