Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тиждень безпеки малюка у Славутичі

Тиждень безпеки малюка у Славутичі фото

У м. Славутич відбулися спільні заходи служби порятунку та закладів дошкільної освіти, у рамках проведення «Тижня безпеки малюка», з метою навчання дошкільників правилам пожежної безпеки та ознайомлення з професією рятувальника і роботою пожежної машини.

Тиждень безпеки дитини відбувся у ЗДО №1 «Калинка», ЗДО №5 «Джерельце», ЗДО №6 «Крунк», ЗДО №8 «Теремок». Адже, охорона життя дитини є пріоритетом дошкілля.

Формування у дітей свідомої позиції щодо власного життя та безпеки, озброєння їх знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у дитячому садку, збереження та зміцнення здоров’я –це найактуальніші завдання педагогічних колективів закладів дошкільної освіти.

Робота з формування у дітей безпечної поведінки ґрунтується на розумінні та усвідомленні небезпек оточуючого світу, навчанні обачності, уміння орієнтуватися та швидко реагувати в екстремальних ситуаціях.

Педагоги підготували та провели з дітьми заняття, дидактичні, сюжетно-рольові та рухливі ігри, перегляд пізнавальних відео та мультфільмів, читання творів художньої літератури, бесіди, виставки дитячих робіт із теми «Безпека дитини», проведення акції «Батарейки збирай – природу зберігай!», практичні тренінги з евакуації дітей та працівників, зустрічі із представниками поліції та рятувальниками.

Діти отримали незабутні враження та практичні навички в рамках проведення заходів Тижня безпеки

Фото: 63 ДПРЧ місто Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: