Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

58 планшетів для славутицьких дітей від гостей із Фінляндії

58 планшетів для  славутицьких дітей від гостей із Фінляндії фото

58 планшетів, із встановленим навчальним додатком ранньої освіти Fun Academy українською мовою для дітей від 0 до 6 років, які можуть використовуватися для всебічного розвитку дитини вихователями під час освітнього процесу та під час перебування дитячих груп в укриттях отримали вихованці закладів дошкільної освіти ЦРД, №4 «Марите», № 6«Крунк».

Наші благодійники FCA Finn Church Aid – найбільша у Фінляндії міжнародна неурядова організація, яка має понад 70 років досвіду гуманітарної діяльності у багатьох країнах світу, надає допомогу людям у надзвичайних ситуаціях незалежно від їхніх релігійних переконань, етнічного походження чи політичних поглядів.

Має підтверджену експертизу у впровадженні проєктів міжнародного розвитку, консультування в освітній галузі, один із основних напрямів діяльності – підтримка забезпечення безперервного доступу до освіти. Проєкти, спрямовані на відновлення доступу до навчання в Україні, організація почала впроваджувати у 2022 році за фінансової підтримки приватних благодійників і міжнародних донорів з метою гуманітарного реагування.

Представники цієї міжнародної неурядової організації на чолі з Марущак Патрицією Лінн разом з міським головою Юрій Фомічев, начальником управління освіти і науки Ніна Єрьоміна відвідали ЗДО №6 «Крунк», де познайомилися із вихованцями садочка та їхніми педагогами. Вручили подарунки малечі, зіграли в імпровізованому оркестрі дзвоників. Планшети для дітей із ЦРД та «Марите» передали керівникам закладів.

Фінські гості відвідали ЗДО №1 «Калинка», де побували в укритті, облаштованому за кошти ЮНІСЕФ та в ЗДО №8 «Теремок».

Щиро вдячні гостям із Фінляндії! Разом переможемо!

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: