Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька школа боксу - нові перемоги

Славутицька школа боксу - нові перемоги фото

З 2 по 9 квітня у Хмельницькому проходив Чемпіонат України з боксу серед юніорів та юніорок, в якому взяли участь і спортсмени із Славутича.

За інформацією Славутицької міської ради, наше місто на чемпіонаті представляв вихованець відділення боксу Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) Данило Рибченко. Перший тренер – Ігор Глущенко.

Данило у своїй ваговій категорії – 80 кг, мав 22 суперника та вистояв у чотирьох боях з п'яти. У підсумку виборов срібну нагороду чемпіонату.

 

 

Безумовно, у Славутичі функціонує спражня боксерська школа, де вже багато років займається тренерською роботою людина, віддана цьому виду спорту - Ігор Глущенко, Заслужений майстер спорту України з боксу.

Серед його вихованців багато успішних боксерів, які і в подальшому досягають вагомих результатів на українських та світових рингах. Серед них і славутичанин - Данило Рибченко. 

 

Читайте також: Кілька слів про славутицький спорт (фото)

 

Фото: Вадим ІВКІН

 

Вітаємо Данила Рибченка з другим місцем на чемпіонаті України. Вітаємо його батьків та тренера Ігоря Глущенка. Нових вершин і перемог!

Титульне фото з архіву slavutych.info

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: