Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Київщині скорочують комендантську годину

На Київщині скорочують комендантську годину фото

В столиці та області від 26 березня скорочують дію комендантської години.

На Київщині від 26 березня скорочують комендантську годину. Метро та наземний громадський транспорт змінять графік роботи.

Як інформує ТСН, про це на своїй сторінці в соцмережі написав мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, метро і наземний громадський транспорт від 26 березня змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години - тобто працюватимуть на годину довше.

“Магазини, торговельні центри та ресторани також подовжать свою роботу. З урахуванням часу, аби їхні працівники могли дістатися додому до початку комендантської години. В Київській області комендантську годину теж скоротять. Триватиме вона, як і в столиці - з нуля годин до 5-ї години ранку щодоби”, - наголосив Віталій Кличко.

Пізніше Київська обласна державна адміністрація повідомила, що час дії комендантської години у регіоні з 19 по 26 березня поки залишається незмінним і триває з 23:00 до 5:00.

 
 

Нагадаємо, під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях та переміщатися транспортом або пішки.

Виняток – задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що в людини є підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. Також при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: