Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Театральний вечір у Славутичі

Театральний вечір у Славутичі фото

Анонсована вистава «Декамерон або секс під час чуми», за твором Джовані Боккаччо, відбулася у Славутичі. Головну роль у спектаклі виконувала Народна артистка України Ольга Сумська.

Це був не просто «Декамерон» за новелами італійського письменника епохи Відродження Джованні Боккаччо, а «Декамерон або секс під час чуми», з нотками відвертості і пікантності у стосунках між чоловіками і жінками, але в кожному із сюжетів вбачався «бокачівський» пошук філософського і глибокого сенсу людського життя.

На початку виставу перервав сигнал «Повітряної тривоги». Потому театральне дійство продовжилось, яке тривало майже 2 години.

 

 

Глядачам було представлено кілька новел, в яких демонструвалися дотепні і трагічні історії кохання, різних верств населення Італії – рік 1348. На сцені було задіяно семеро акторів (Сергій Поздняков, Тетяна Батайленко, Марія Шкурко, Олексій Авраменко, Сергій Міляєв та Артур Пісковський), головною героїнею чи не всіх постановок була всіма улюблена актриса театру і кіно Ольга Сумська.

З її появою на сцені театр заграв усіма емоціями, динамікою. Гра акторів стала, як єдиний ансамбль, де кожен максимально розкривав свою роль, і був тут і «сміх і гріх», бо це ж комедія.

 

 

Гімном земної природи людини звучить життєствердна ідея п'єси – бути на землі Людиною! А всьому виною вона... Хто? Звичайно любов, без якої ми убогі й голі, як андерсенівський король.

Адже тема кохання, про яке сьогодні ми так багато говоримо, існує в дефіциті прояву цього почуття. Це і був головний меседж глядачам, що в дні війни ми маємо максимально з любов’ю ставитися одне до одного.

 

 

Було помітно, що люди скучили за хвилинами насолоди від справжньої професійної творчості, від чудової акторської гри, від непідробної радості від гри акторів. А вони сповна віддавались сцені тож і були нагороджені щирими і бурхливими оплесками глядачів. Та весь спектакль з голови не виходила думка: тільки б знову не зазвучала сирена, тільки б не перервався спектакль. Нехай все закінчиться, як і має бути - нашими оплесками та подякою акторам за чудову гру.

 

 

Так і сталося: глядачі стоячи аплодували прекрасному фаховому колективу на чолі з незрівняною Ольгою Сумською.

Дякуюємо організаторам за театральну подію у нашому місті! 

 

Олександра ЛАТИШЕВА

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: