Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітаємо переможців учнівських олімпіад обласного етапу! (фото)

Вітаємо переможців учнівських олімпіад обласного етапу! (фото) фото

37 учнів закладів освіти Славутича взяли участь у 12 предметних олімпіадах.

За інформацією Управління освіти і науки Славутицької міської ради, у 2023 році обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад відбувається в режимі онлайн з 28 січня по 3 березня.

37 славутицьких учні взяли участь у 12 предметних олімпіадах обласного рівня. З них в два тури проходили олімпіади з інформатики, інформаційних технологій, математики, англійської мови і - ще пройде - з трудового навчання. Обласні олімпіади проходять як в робочі, так і у вихідні дні.

Після написання відповідей на олімпіадні завдання виконані роботи учасників шифруються, скануються, і скановані варіанти надсилаються на електронну адресу оргкомітету ІІІ етапу. А паперові варіанти виконаних робіт учасників олімпіади пакетуються і за допомогою сервіса "Нова пошта" направляються до міста Біла Церква організаторам обласних олімпіад.

Обласні журі працюють за графіком і поступово викладають на сайті КОІПОПК як протоколи з попередніми результатами, так і підсумкові протоколи.

На даний час лише з частини олімпіад представлені підсумкові протоколи, з яких ми дізналися, що журі обласного етапу внесло до списку переможців таких наших учнів:

 

Обласна олімпіада з інформатики:

 

  ІІ місце - Латинін Олександр, учень ІІІ курсу Славутицького ліцею

 

Обласна олімпіада з біології:

 

 ІІІ місце - Красківська Анастасія, учениця І курсу Славутицького ліцею

 

 ІІІ місце - Краснящих Віталіна, учениця ІІ курсу Славутицького ліцею

 

 ІІІ місце - Тасенко Лілія, учениця ІІІ курсу Славутцького ліцею

 

Вітаємо наших учнів з упевненою перемогою! Зичимо міцного здоров'я та здійснення творчих планів на майбутнє!

Вітаємо учителів Славутицького ліцею Артем'єву Ірину Вікторівну, Рафаловську Наталію Олексіївну, Шаповала Володимира Олександровича з перемогою їхніх вихованців!

 

Ірина Артем'єва, учитель біології Славутицького ліцею, яка підготувала переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2022/2023 навчальному році

 

Наталія Рафаловська, учитель біології Славутицького ліцею, яка підготувала переможця ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2022/2023 навчальному році

 

Володимир Шаповал, учитель інформатики Славутицького ліцею, який підготував переможця ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2022/2023 навчальному році

Щира вдячність Старовойтовій Арині Олександрівні, директору КП "Агентство регіонального розвитку", за надану можливість зручно і комфортно організувати обласні олімпіади в онлайн-режимі!

Про інших переможців обласних олімпіад читайте у наступних повідомленнях.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: