Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Коли у Славутичі розпочнуть ремонт доріг?

Коли у Славутичі розпочнуть ремонт доріг? фото

Відповідь на запитання про якість асфальтового покриття проїжджої частини і пішохідних доріг міста, що активно обговорювалося у понеділок, 27 лютого, на засіданні громадської ради з розвитку м. Славутича, я знайшов поруч із залом засідань, де зустрів начальника КП "Дорожньо-експлуатаційного управління" Сергія Шершня.

Він відповів на питання про стан доріг і можливий ремонт.


"Я згоден із піднятою членами громадської ради темою про якість доріг у місті Славутич, мало того - це питання мене турбує навіть більше, тому що я керую комунальним господарством, яке відповідає за міські дороги і тротуари. Але це питання не нове, кожен рік після зими ми зустрічаємось з погіршенням покриття доріг. Але зараз проводити ремонт не рентабельно. Це просто марна трата матеріалів через те, що не дозволяє це робить температурний режим, згідно з відповідними технологіями. В іншому випадку ця робота буде не якісною.

 



 

Коли ми почнемо роботи з ремонту доріг, зараз сказати важко ще з однієї причини. Зараз не працюють асфальтні заводи, тому нема асфальту. Тому я вважаю, що ремонтні роботи доріг у Славутичі ми будемо починати десь наприкінці квітня. Якщо буде можливість почати їх раніше, то ми будемо тільки раді", - розповів Сергій Шершень.

 

Читайте також: Роздуми: сьогодення і майбутнє


 

Отож, сподіваємось на ранню переможну весну і якісно відремонтовані дороги.

Вадим ІВКІН

Фото з архіву Вадима ІВКІНА

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: