Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жіночий клуб «Незламні» - твоє місце сили, розвитку і натхнення!

Жіночий клуб «Незламні» - твоє місце сили, розвитку і натхнення!  фото

Організатори спільноти запрошують активних жінок Славутича на чергову зустріч до Клубу «Незламні».

Про це повідомляє Агентство регіонального розвитку м.Славутич.

"Запрошуємо тебе на чергову зустріч до Клубу «Незламні»! Це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки.

Ми – команда жінок-професіоналів, які об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою і навколишнім світом, незважаючи на виклики буремного часу", - йдеться у повідомленні.

Цього разу зустріч відбудеться1 березня, у середу, о 17:00. До участі до заходу також залучили подолога.

"Подолог – це людина, яка володіє передовими знаннями про хвороби стопи та нігтів, а також навичками медичного педикюру та манікюру. Зустріч проведе подолог Оксана Паскевич. Ми поговоримо не тільки про те, як наші ноги та руки зробити красивими, але найголовніше про те, як зберегти їх здоровими!

Наша зустріч проходитиме в дуже комфортних умовах, але є прохання (якщо це буде необхідно тобі, в першу чергу) бути готовою консультуватися босоніж. Проведемо час разом за чашкою чаю/кави й з благодійною метою!", - запрошує АРР.

Вартість участі у зустрічі - 250 грн. Всі кошти будуть перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

 Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Як повідомляють ініціатори заходу, наступна зустріч в клубі стане справжнім подарунком – вже наприкінці березня: до нас завітають дві відомі славутичанки-подруги по життю й по роботі: Хочеш дізнатися хто вони? Реєструйся на зустріч 01 березня! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: