Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

І буде весна...

І буде весна... фото

До роковини повномасштабного вторгнення росії в Україну в славутицькій виставковій залі відкрилася благодійна виставка робіт художників - професіоналів і аматорів м. Славутича.

Серед 25 учасників, чиї роботи представлені на виставці, 12 - виконані вихованцями Дитячої школи мистецтв. Роботи присвячені нашим захисникам, що відстоюють кожен клаптик своєї землі. Мовою мистецтва автори відображають весь спектр переживань митці передають глядачам свою мрію про переможну весну, яку наближають всі люді доброї волі.

 

Серед аматорів - працівники ДСП "ЧАЕС" Алла Кравець і Віталій Медвідь, медична сестра за фахом - Любов Андреєва, солістка капели "Натхнення" Світлана Костенко, економіст Інна Алфімова, хореограф Ольга Бовкун, директор СПЦ Віктор Одиниця, чергова ДШМ Марина Беляєва. Художники-професіонали - Анна Журавель, Микола Ліннік, Юрій Расін, Світлана Курильова і Людмила Хілобок.

 

 

Відкриваючи експозицію, завідуюча відділу культури, національностей і релігій Ніна Баришевська привітала присутніх з цією подією та назвала цілу низку мистецьких заходів, яки присвячені цій тематиці. Це і співучій вернісаж, і поетичні сторінки, і хореографічна сторінка.

 


 

Митців і усіх присутніх з цією подією привітав і міський голова Юрій Фомічев, заступник голови Олександр Линкевич, Почесний Громадянин м.Славутича, депутат Київський обласної ради Володимир Удовиченко.

 


З вітальним словом виступила художник-професіонал, викладач ДШМ, учасник виставки - Людмила Хілобок.

 


Експозиція "І буде весна...", що розмістилася у виставковій залі, у приміщенні Краєзнавчого музею Славутича і Чорнобильської АЕС, діятиме до 25 березня 2023 року.
 

Вадим ІВКІН

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: