Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як отримати безкоштовні препарати для лікування щитоподібної залози

Як отримати безкоштовні препарати для лікування щитоподібної залози фото

Благодійна організація UNITE Together “Єднаймося Разом” надає безкоштовно усім потребуючим препарати, для лікування захворювання щитоподібної залози в Україні та Грузії, за попередньою реєстрацією.

Про допомогу

UNITE Together «Єднаймося Разом» надає безкоштовно препарати для лікування захворювання щитоподібної залози: Euthyrox 100 мкг та L-Tiroksin 50 мкг за попередньою реєстрацією. Отримати можете у пунктах видачі які є в Україні: Київ, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, так і новою поштою. Також є можливість отримати як що ви знаходитесь у Грузіїї: Тбілісі, Батумі, Кутаїсі.

Куди звертатися

Реєстрація на отримання препаратів за посиланням: https://lnnk.in/bphp 

Як зазначається, цей вебресурс створено командою проєкту «Підтримка людей з інвалідністю, осіб старшого віку та їхніх сімей, які потребують допомоги в Україні», який реалізується ГС ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» у співпраці з ГО «Про.УД|Універсальний дизайн» та ВГО «Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Погляди, рекомендації та висновки, представлені на вебресурсі, належать виключно їхнім безпосереднім авторам та не обов’язково відображають офіційну позицію ПРООН, ООН, ЄС та/або інших міжнародних партнерів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Джерело 

КНП "Славутицька міська лікарня" СМР

 

Читайте Також:

  1. Безкоштовні препарати для лікування захворювання щитоподібної залози
  2. Діти з рідкісними захворюваннями можуть отримати лікування за кордоном

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: