Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обереги для захисиків "Підкова – символ щастя"

Обереги для захисиків "Підкова – символ щастя" фото

Патріотичний майстер-клас із виготовлення оберегів для воїнів ЗСУ відбувся 24 січня на базі ЗЗСО № 1 м. Славутич.

За інформацією Соціально-психологічний центр м.Славутич, у занятті з патріотичного виховання з елементами арт-терапії "Підкова – символ щастя" взяли участь діти з основних цільових груп центру.

"У зв’язку з великою кількістю негативних подій, які переживають діти, саме такі заняття знімають емоційну напругу та знижують рівень стресу й тривожності", - стверджують фахівці.

На їхню думку, подібні заходи виховують навіть у наймолодших громадян нашої держави почуття патріотизму, любові до своєї Батьківщини.

"Ми всі поважаємо Захисників України, котрі стоять на захисті єдності та територіальної цілісності країни, проявляючи мужність, витривалість, пишаємося ними, і щиро віримо, що наші обереги допоможуть їм повернутися додому живими й здоровими", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Соціально-психологічному центрі розпочала свою діяльністі "Школа незламності", у якій дітки цільових категорій зможуть відновити свої психічні та фіозіологічні сили. А для дорослих продовжуть працювати групи психологічної підримки "Новий подих".

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: