Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кроки для спеціалістів

Кроки для спеціалістів фото

Представники КП «Агентство регіонального розвитку» завершили навчання за програмами «Кроки для спеціалістів» ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Впродовж жовтня-грудня 2022 року серед понад 540 учасників, представників 191 громади з 21 області України, 6 представників міста Славутича взяли участь у комплексних начальних програмах «Кроки для спеціалістів» (програми "Громада, дружня до бізнесу", "Управління відходами").

Зокрема, сертифікати про завершення навчання отримали Старовойтова Арина, директор КП «АРР», та Карасьова Марина, заступник директора КП «АРР».

Навчальні програми тривали три місяця та мали на меті допомогти громадам адаптуватись до викликів воєнного стану та підготувати проєктні ідеї для відновлення та відбудови. Від м.Славутича підготовлені та подані дві проектні ідеї, які наразі знаходяться на розгляді експертів ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Щиро дякуємо програмі ULEAD з Європою / ULEAD with Europe за можливість отримати змістовну та систематизовану інформацію для вдосконалення професійної діяльності в умовах викликів воєнного стану. Завжди готові до співпраці!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: