Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Успішна участь важкоатлетів міста

7 березня в м. Славутичі відбувся особисто-командний чемпіонат Київської області та відкритий чемпіонат м. Славутича з важкої атлетики серед юніорів та юніорок. У змаганнях брали участь збірні команди Білої Церкви, Боярки, Київської обласної організації ФСТ «Україна» та 2 команди м. Славутича.

 
7 березня в м. Славутичі відбувся особисто-командний чемпіонат Київської області та відкритий чемпіонат м. Славутича з важкої атлетики серед юніорів та юніорок. У змаганнях брали участь збірні команди Білої Церкви, Боярки, Київської обласної організації ФСТ «Україна» та 2 команди м. Славутича. Чемпіонство у 15 вагових категоріях виборювали 59 юніорів та юніорок.

В командній першості перемогла збірна команда Славутича з 460 набраними очками, на другому місці збірна Білої Церкви – 380 очок, на третьому місці команда Боярки -206 очок. На четвертому місці Славутич-ІІ - 121 очок, на п’ятому з 62 очками, команда Київської обласної організації ФСТ «Україна».

В особистої першості славутицькі важкоатлети посіли наступні місця:

- Мишко Леся – 1 місце у ваговій категорії до 48 кг;
- Бовда Ірина – 1 місце у в/к до75 кг;
- Ярош Олександр – 1 місце у в/к до 85 кг;
- Карплюк Дмитро – 1 місце у в/к до 94 кг;
- Голіна Катерина – 2 місце у в/к до 48 кг;
- Купрієнко Владислав – 2 місце у в/к до 77 кг;
- Костюченко Іван – 2 місце у в/к до 85 кг;
- Лата Родіон – 2 місце у в/к до 105 кг;
- Шовковий Олександр – 3 місце у в/к до 69 кг;
- Швець Вадим – 3 місце у в/к до 77 кг;

Серед нового покоління славутицьких богатирів требо відмітити добре підняті кілограми та гарну техніку виконання змагальних вправ наймолодших учасників змагань: Мазуренко Артема та Поплигіна Кирила, а також Коржа Костянтина, Вихра Кирила, Олійника Олександра, Овчаренка Владислава, Трофімова Павла, Бубенко Євгена, Кривохвоста Максима. Саме ці спортсмени у цьому році вперше будуть брати участь у Чемпіонаті України у Кам’янці – Подільському серед спортсменів до 13 років. А наші більш старші спортсмени Тихоненко Ян, Шовковий Олександр, Купрієнко Владислав, Карплюк Дмитро наполегливо готуються до Чемпіонату України серед юнаків та дівчат до 17 років у м. Запоріжжя в середині травня.

Найближчий старт у наших спортсменів – виступ у рамках XXIV відкритого Всеукраїнського турніру присвяченого пам’яті Героїв Чорнобилі серед юнаків та дівчат до 17 років, який відбудуться з 16-19.04.2015 в м. Славутичі в фізкультурно-оздоровчому комплексі «Богатир». Запрошуємо всіх бажаючих підтримати наших важкоатлетів.

Головний суддя змагань Каленський Ю.П.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: