Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

БФ «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» підбиває підсумки 2022 року

БФ «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» підбиває підсумки  2022 року фото

Благодійний Фонд «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» підбиває підсумки 2022 року.

За інформацією БФ ЧАЕС. Славутич. Розвиток, головна мета БФ - благодійна діяльність та пошук фінансових ресурсів в інтересах міста Славутича та його жителів. З початку військової агресії росії проти України у 2022 році Благодійний фонд сфокусувалися на трьох завданнях:

1. Подолання ризику гуманітарної катастрофи в Славутичі.

 2. Допомога внутрішньо переміщеним особам, які проживають в Славутичі.

 3. Збір «Одноденний заробіток на потреби наших захисників».

До благодійних зборів у 2022 році долучилися:

- жителі міста Славутича;

- більше 100 інституцій та організацій, а також приватних осіб зі всього світу;

- засновники Фонду - міська громадська організація «Громадська рада з розвитку міста», громадська організація «Спілка виробників товарів та послуг», первинна профспілкова організація Чорнобильської АЕС.

 З початку військової агресії росії проти України для подолання гуманітарної катастрофи у місті Славутичі Фондом було зібрано 659 300 грн та витрачено на гуманітарні потреби міста (закупівлю продовольчих та промислових товарів, пального та транспортних послуг тощо).

 Завдяки ініціативі ДП НАЕК «Енергоатом», ВП «Атомремонтсервіс» за сприяння народної депутатки України Ольги Василевської-Смаглюк Фондом надано допомогу внутрішньо переміщеним особам з міста Енергодару, які нині проживають у приміщеннях Славутицької лікарні. Загалом надійшло коштів 700 000 грн, наразі витрачено на ремонт приміщень, придбання меблів, обладнання та матеріалів на загальну суму 523 459 грн.

 За період з 08.09. по 31.12.2022 завдяки Збору «Одноденний заробіток на потреби наших захисників» були придбані і передані за призначенням та на запит:

 Амуніція (термобілизна, тактичне взуття та берці, флісові шапки, комплекти одягу, флісові кофти, балаклави, РПС, каремати, спальні мішки, самонадувані матраци). Загалом - 216 од.

 Обладнання (комплект, штатив, бінокль, планшет, карта пам'яті, бензопила, автомобільний автономний дизельний обігрівач, приціл коліматорний, далекоміри, підзорна труба). Загалом 16 од.

 Транспорт і запчастини (автівки, акумулятор, автошини). Загалом – 8 од.

За весь період Збору «Одноденний заробіток на потреби наших захисників» зібрано 829 140 грн, витрачено коштів 790 829 грн.

 Загалом за 2022 рік Фондом зібрано 2 188 440 грн.

Команда та координаційна рада Фонду постійно працює над залученням благодійних ресурсів, обробкою запитів славутичан, здійсненням закупівель та обліком наданої допомоги.

 У 2022 році відбулися зміни у адмініструванні діяльності Фонду, внесені зміни до статуту, створений веб-сайт з інтегрованим платіжним сервісом LiqPay та розроблений логотип Фонду. Усі без виключення працівники та активісти Фонду працюють в команді безкоштовно.

БФ ЧАЕС. Славутич. Розвиток дякує усім благодійникам та партнерам Фонду за безцінну допомогу Славутичу і славутичанам!

Нагадаємо, Благодійний Фонд «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» створений у 1998 році як складова організаційно – економічного механізму соціального розвитку міста Славутича. Нині благодійна діяльність Фонду зосереджена на зборі коштів та іншій діяльності із надання допомоги, пов’язаної із соціальними послугами.

 Контакти Фонду:

Веб-сайт: https://helpslavutych.arr.in.ua

E-mail: slavutich.ofis@gmail.com

Телефони: +38 095 537 79 24

Юридична адреса: 07101, Київська обл., місто Славутич, Проспект Незалежності, 7

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: