Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новорічна казка не тільки для дітей - на біс!

Новорічна казка не тільки для дітей - на біс! фото

Все захоплювало глядача з першої хвилини цієї інтерактивної казки - декорації, світло,музика, вбрання героїв, їх гра, цікавий ненав'язливий розважально-повчальний сюжет...

Вдала творча робота Кіноконцертного комплексу!

А головне - наш активний дитячий глядач, який був не просто пересічним спостерігачем, а учасником подій, який правильно оцінював вчинки персонажів і загартовував свій характер на добро і справедливість.

Цікаві образи створили Лариса Маслій (Кіт), Ольга Сорока (Кролик), Лариса Сивка ( Жаба) вона ж і режисер, і автор сценарію, Дмитро Полторін (Водяник і Лісовик), Ігор Ткачов (Домовик), Ірина Гніденко(Русалонька), Наталя Єршова (Рибка) Ольга Фещук ( Лишенько)

Наш вдячний глядач активно наповнював скарбничку для потреб ЗСУ та дякував за тепло, увагу і за такий натхненний подарунок Кіноконцертного комплексу для дітей і дорослих до Нового року та Різдва!

Разом ми зібрали - 7 тис. 700 грн для потреб ЗСУ.

На прохання славутичан та гостей міста дружній колектив Кіноконцертного комплексу запрошує усіх охочих переглянути інтерактивну казку "Лапи, хвіст та Жабеня" не тільки дітям. 

Вистава буде благодійною, вартість квитка - 100 грн. Зібрані кошти будуть відправлені на потреби наших Захисників - ЗСУ!

Не зволікайте! Вистава відбудеться у великій залі ККК, 5 січня, о 17:00.

За повідомленням Людмили ЛЮБИВОЇ

Фото: Вадим ІВКІН

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: