Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі запускають новий молодіжний проєкт

У Славутичі запускають новий молодіжний проєкт фото

Молодь для молоді - це дієво! Молодіжний простір Славутича розпочинає новий проєкт співпраці та взаємодії з освітніми закладами міста.

Про це повідомляє Управління освіти і науки.

"Співпрацюємо з Молодіжним простором! Молодь для молоді - це дієво! Запускаємо проєкт “Молодіжний простір іде до твоєї школи” - інтеграція простору у шкільне життя, яке буде тривати протягом цілого дня, ти завітаєш на дискусійні платформи, тренінги, воркшопи, квізи та пограємо в ігри", - йдеться у повідомленні..

За інформацією управління, інтеграція у шкільний процес відбувається у формі спілкування - ніяких уроків, тільки тренінги, воркшопи, лекції, квести, ігри та інше.

Під час зустрічей планують поговорити про кібербезпеку, медіаграмотнсть, профорієнтацію, психологію та SMM.

Молодіжний проєкт працює за принципом "рівний рівному". Це взаємодія рівних людей за віком, поглядами, набутим досвідом і т.д. Тким чином, учасникам спільноти легше розуміти один  одного, а рівень довіри та сприйняття інформації є набагато вищим.

Перше спілкування уже відбулося у 4 школі.

"Провели тренінги, ігри та психологічні консультації. Зачепили теми: кібербезпеки (поводження з соціальними мережами), психологія (види конфлікту та способу їх вирішення), медіаграмотність (прийоми пропаганди), SMM (основи соціального медіамаркетингу та цільова аудиторія). Випили 36 чашку чаю, 18 чашок кави та з’їли 1 кілограм печива. Дякуємо за щиру співпрацю начальниці управління - Ніні Єрьоміній та мега крутій директорці - Олені Резан", - написали учасники проєкту з Молодіжного простіру м. Славутич .

Безумовно, ця ініціатива є дуже важливо для формування світогляду сучасної молоді, особливо в умовах війни, що триває у нашій країні, у тому числі й інфрмаційної.

Учасники проєкту планують і надалі проводи такі зустрічі  також і на базі Молодіжного простору.

Разом до перемоги!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: