Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Славутича доставлені пічки-буржуйки

До Славутича доставлені пічки-буржуйки фото

На цьому тижні до Славутича доставлені пічки-буржуйки, дякуючи яким у разі необхідності можна буде зігрітися, приготувати їжу, закип’ятити чайник.

За інформацією Славутицької міської ради, кошти для закупівлі 150 пічок були виділені з місцевого бюджету. Для їх придбання проведена була закупівля через систему Prozorro.

Завдання, яке передбачалося міською цільовою Програмою захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, виконано.

"Пічки-буржуйки будуть використовуватись у Пунктах незламності. Будуть там у постійному користуванні. Всі інші будуть на складі для того, щоб ми протягом двох-трьох годин могли роздати людям у випадку необхідності приготування їжі просто неба, якщо така необхідність виникне. Сподіваюсь, що вони пролежать на складі до весни і для такого використання не знадобляться. Але вони на складі, вони є. Дрова для них є також", - повідомив міський голова Юрій Фомічев під час інтерв'ю телекомпанії "Медіадім".

 

За його словами буржуйки в повному обсязі ми будемо використовувати, коли буде ситуація повного стресу і повного колабсу.

Як повідомляла Славутицька міська рада (засідання виконавчого комітету від 1 грудня 2022 року), у результаті перерозподілу коштів збільшені видатки у розмірі 389 600 гривень на забезпечення роботи Пунктів незламності, що відповідно відображено у міській цільовій Програмі захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. 

Читайте також: Про генератори, буржуйки, Starlink, ремонти укриттів у Славутичі та інше,

Де у Славутичі вже функціонують Пункти незламності

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: