Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

АТ "Чернігівобленерго" запровадило посилений графік обмеження споживання

 АТ "Чернігівобленерго" запровадило посилений графік обмеження споживання фото

Через масований обстріл російськими військами 15 листопада, постраждало 15 об’єктів критичної інфраструктури України в тому числі. З цієї причини диспетчерська служба НЕК «Укренерго» була вимушена ввести додаткові обмеження споживання електроенергії у форматі аварійних відключень (ГАВ) та спеціальних аварійних відключень (СГАВ) для всіх категорій споживачів на всій території України.

Про це повідомляє "Чернігівобленерго", посилаючись на НЕК "Укренерго".

"Вимушені констатувати, що ситуація в енергосистемі України мегакритична!

15 листопада росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. Загалом було випущено понад 90 ракет. Близько 70 ракет збила ППО. Інші вразили житлові будинки, різні підприємства та об’єкти критичної інфраструктури (в тому числі 15 – саме енергетичної). Через це диспетчерська служба НЕК «Укренерго» ввела додаткові обмеження споживання електроенергії у форматі аварійних відключень (ГАВ) та спеціальних аварійних відключень (СГАВ) для всіх категорій споживачів на всій території України. Ці обмеження мешканці нашої області добре відчули на собі ще вчора.", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Подачу електроенергії на Чернігівщину обмежили на три чверті

За інформацією НЕК "Укренерго", ремонтні та відновлювальні роботи енергетичної інфраструктури тривають цілодобово, однак цих зусиль енергетиків замало. Тому для порятунку енергосистеми Акціонерне товариство "Чернігівобленерго" вимушене запровадити новий посилений графік відключень.

У "Чернігівобленерго" надали графік обмеження споживання електроенергії по Чернігову та області. Славутич також належить до цієї мережі. І хоч графіків відключень по нашому місту з певних причин так і не розроблено, дивлячись на цей графік, ми хоч приблизно можемо розуміти, коли у нас буде електропостачання і що на цей період ми можемо запланувати.

Читайте також: Чому Славутич не має графіка обмеження споживання електроенергії 

Перелік адрес, які внесені до груп відключень електроенергії, міститься на сайті компанії за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/.../Grafik_obmezhen.pdf.

"Просимо поставитись до цього з розумінням, адже лише так ми можемо запобігти іще більшій катастрофі в енергомережі", - звернулися в "Укренерго" до споживачів.

Нажаль, поки що живемо у таких реаліях. 


Читайте також: По всій Україні аварійні відключення після найбільшої атаки в історії енергетиків

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: