Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До уваги споживачів "Чернігівобленерго"

До уваги споживачів "Чернігівобленерго" фото

Чи будуть застосовуватися графіки відключення електропостачання в суботу та неділю, адже минулого тижня таких відключень на Чернігівщині та у Славутичі не було.

За інформацією ChernihivOblenergo, 29 та 30 жовтня центральна диспетчерська служба НЕК «Укренерго» не надала операторам систем розподілу обсягів для аварійних відключень споживачів, бо в цьому не було потреби – протягом вихідних українці споживали менше електроенергії, ніж у цей самий час попередніми днями.

НЕК "Укренерго" оновив графіки обмеження споживання електроенергії. Як пояснили у компанії, ці додаткові обмеження стали необхідними через те, що у ранкові години споживання електроенергії було на 6,2% більше, ніж у минулу суботу 29 жовтня, та на 4,4% більше, ніж у будні дні.

Додамо, цього тижня рашисти знову вчинили масовану атаку ракетами та дронами на об’єкти енергетичної інфраструктури, чим вивели з ладу чимало обладнання. Тому всіх споживачів просимо бути готовими до відключень електроенергії, орієнтуючись на наші графіки.

ChernihivOblenergo надає перелік адрес, які потрапили до можливих відключень електроенергії, але Славутич до указаного переліку не увійшов.

Як ми писали раніше, прессекретар компанії "Чернігівобленерго" Катерина Дроздова slavutych.info повідомила, що Диспетчерська служба АТ, спільно із Чернігівським РЕМом (туди входить і Славутич), займаються цим питанням. 

За її словами, щоб створити графік, треба із загального списку абонентів, який формується не за адресами населених пунктів, а по фідерантам, треба відокремити лінії відключення споживачів, які діють по Славутичу. Це займає певний час.

Проблемою також є і те, що мережі належать іншій області (Київській) і тому у "Чернігвобленерго" не має такої інформації. У Славутича також не може її надати. Але фахівці енергетичної компанії "Чернігівобленерго" працюють над цим і шукають можливість надати графік для славутицьких споживачів електроенергії у найближчі строки.

Щодо Чернігівського регіону, у непарний день місяця (субота, 5 листопада) перша група може бути відключена від електропостачання з 5.00 до 9.00, з 13.00 до 17.00 та із 21.00 до 1.00, друга – з 9.00 до 13.00 та з 17.00 до 21.00. У парний день місяця (неділя, 6 листопада) відключення застосовуватимуться дзеркально: перша група – з 9.00 до 13.00 та з 17.00 до 21.00, друга – з 5.00 до 9.00, з 13.00 до 17.00 та із 21.00 до 1.00. Знову-таки можливе невелике відхилення в часі до 30 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

З докладним графіком відключень можна ознайомитись за посиданням  https://chernihivoblenergo.com.ua/.../Grafik_obmezhen.pdf

Щоб допомогти нашим енергетикам полагодити зруйновану рашистами енергосистему держави, ми повинні максимально ощадливо використовувати енергоресурс. 

Разом витримаємо, вистоїмо, переможемо! 

Слава Україні і нашим Захисникам!

Читайте також: Чому Славутич не має графіка відключення електроенергії 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: