Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

86% українців вважає, що попри руйнування російськими агресорами критичної інфраструктури, збройну боротьбу треба продовжувати

86% українців вважає, що попри руйнування російськими агресорами критичної інфраструктури, збройну боротьбу треба продовжувати  фото

Соціологи з’ясували, що 86% громадян України вважають, що збройну боротьбу треба продовжувати попри те, що російські обстріли руйнують інфраструктуру.

Це результати опитування, яке нещодавно провів Київський міжнародний інститут соціології (КМІС).

"Збереження української енергосистеми та мережі, яку українські енергетики відновлюють 24/7 після руйнівних ракетних обстрілів рашистів — це частина нашої боротьби. Ми не підведемо", - інформуюють у НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo.

Окрім цього додають, що для підтримки стабілізаційної роботи енергосистеми Диспетчерського центру, «Укренерго» надало операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяг, на який потрібно обмежити споживання всіх категорій споживачів електроенергії в Північному, Центральному, Південно-Західному, Західному, Дніпровському та Південному регіонах України.

"Обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами росіян. Такі заходи дають можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти та забезпечувати енергоживленням всіх споживачів", - акцентують в "Укренерго".

Нагадаємо, контрольовані обмеження споживання електроенергії НЕК "Укренерго" вимушено застосовує через руйновання рашистськими обстрілами критичної інфраструктури і, як наслідок, недостатнє наповненя енергетичної системи України.

У Славутичі аварійні відключення електроенергії розпочалися з 11 жовтня.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: