Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Опалювальний сезон розпочнеться вчасно", - Олексій Чернишов

«Опалювальний сезон розпочнеться вчасно", - Олексій Чернишов фото

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов з робочим візитом відвідав Київщину. Мета візиту — стан підготовки громад до опалювального сезону.

Про це повідомила пресслужба Міністерства  розвитку громад та територій України

«Опалювальний сезон розпочнеться вчасно, без жодних перенесень та змін! Він почнеться як і планували: як тільки протягом 3 днів середньодобова температура буде нижче +8 °C. Навіть погода на нашому боці», — наголосив Олексій Чернишов.

 

За словами очільника Мінрегіону у майже 4 тисяч населених пунктах знову є світло. За дві доби максимально швидко відремонтували пошкоджене під час ракетної атаки ворога. Без електрики поки залишаються лише 8 населених пунктів, роботи там завершать найближчими днями. Уряд та місцева влада згуртовані та єдині як ніколи.

Нагадаємо, у Славутичі фактично уже розпочався опалювальний сезон з 3 жовтня. Першими отримали теплопостачання об’єкти міської лікарні.

Щодо офіційного пуска тепла в місто, за інформацією міського голови Юрія Фомічева, триває підготовка до зими, адже за попередніми прогнозами, в умовах воєнного стану вона може бути найскладнішою за весь період незалежності України.

Щодо ймовірних надзвичайних ситуацій також проводяться підготовчі роботи. Триває заготівля дров, закуповуються буржуйки тощо. За умови бездощової погоди, відповідні служби проводитимуть ремонтні роботи в аварійному режиміна обєктах, де трапились протікання дахів.

Читайте також: У Славутичі фактично розпочато опалювальний сезон

Додамо, Уряд закликає усіх українців до заощадження електроенергії, особливо з 8:00-11:00 та 17:00-23:00.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: