Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Від посмішки стане всім тепліше

Від посмішки стане всім тепліше фото

Сьогодні Всесвітній день посмішки. Пересилюючи внутрішню незручність, я все ж таки вирішив запитати у мешканців міста: а як вони ставляться до посмішки в наш важкий, воєнний час? Чи потрібен цей прояв людських емоцій сьогодні, коли йде війна, і ворог скидає на наші міста та селища важкі бомби та ракети, коли гинуть люди – воїни та мирні громадяни, серед яких чимало літніх людей та дітей.

І більшість з опитаних відзначили, що позитивні емоції, добра людська посмішка обов'язково потрібні. Це як бальзам на душу.

Ірина, працівник ЧАЕС, вважає, що посмішка допомагає подолати всі тяготи життя.

"Так, сьогодні важко посміхатися, і не завжди це можливо. Але з якою радістю в душі ми відверто посміхатимемося і щиро радітимемо в той день, коли почуємо слова "Україна повністю звільнена - ми перемогли!" Але й сьогодні ми зустрічаємо наших рідних із зони бойових дій з доброю усмішкою. Ми посміхаємося маленьким дітям, щоб вона заспокоїла малюків та вселила у їхніх душах впевненість у завтрашньому дні.

 Її слова підхоплюють дві подруги Олена та Валентина:

"Добра усмішка допомагає зміцнити життєву стійкість, вселяє в нас впевненість у щасливе майбутнє, допомагає подолати стресові ситуації, зміцнити впевненість у наших силах. Від доброї людської усмішки дійсно стає тепліше на душі".

І справді, згадуючи дитинство та юність, у душі стає спокійніше і тепліше, бо нас веде по життю добра та ніжна посмішка матері.

Адже щира посмішка дарує відчуття спокою, радості та сподівання на добре майбутнє. Зі святом вас, і посміхайтеся частіше!

Вадим ІВКІН

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: