Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Йому назавжди залишиться 35 ...

Йому назавжди залишиться 35 ... фото

Даючи відсіч окупантам, загинув славутичанин Юрій Віхарєв. Його життя обірвалося 23 вересня під селом Петропавлівка, Куп’янського району, Харківської області.

Дитинство та навчання у школі №3 у Юрія було пов’язане зі Славутичем. Займався спортом, захоплювався боксом. Далі була строкова військова служба і навчання у Севастопольському університеті ядерної енергії та промисловості. Працював інженером електроцеху Чорнобильської АЕС.

З першого дня повномасштабного російського вторгнення в Україну, Юрій добровольцем пішов служити в роту охорони Славутича та героїчно, разом з побратимами, обороняв рідне місто від ворога. Так розпочалася його нова сторінка як Воїна-Захисника своєї рідної землі. Служив у 92-й окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка, що обрала собі гасло «Собі – честь, Україні – слава!». Разом із побратимами брав участь у контрнаступі по звільненню Харківської області.

 

У пам’яті рідних, друзів, побратимів він залишиться надійним другом, людиною честі, порядності, доброти, що мав чудове почуття гумору.

Глибокі співчуття і низький уклін рідним та близьким Захисника.

Вічна пам’ять та слава Герою. 

Про чин похорону полеглого у визвольній війні за Україну воїна Юрія Віхарєва буде повідомлено додатково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: