Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Триває засідання виконавчого комітету - онлайн

Триває засідання виконавчого комітету - онлайн фото

У Славутичі триває засідання виконавчого комітету, на якому обговорюються важливі питання життєдіяльності міста, у тому числі й підготовка до опалювального сезону в умовах війни.

На початку традиційно виступив міський голова Юрій Фомічев, який звернув увагу на найважливіші аспекти загальних питань в Україні та Славутичі.

За його словами, питання, що входить в топ-трійку найважливіших, є забезпечення теплопостачання у місто. Велика увага приділяється охороні об'єктів інфраструктури та підготовка усіх відповідних міських служб до роботи у випадку надзвичайної ситуація.

 

"Ключовий сценарій, який ми розглядаємо, це використання тих можливостей, які у нас є: теплопостачання від нашої Централізованої міської котельні, активно працюємо з нашими альтернативщиками. Вони мають  потужності, щоб забезпечити місто теплом навіть за відсутності газу, при наявності електроенергії. Тому велика увага приділяється також і роботі генераторів та пальному, щоб ми мали запас хоча б на декілька тижнів", - зазначив очільник міста.

 

Засідання виконавчого комітету триває онлайн, до перегляду ви можете долучитися за посиланням slavutich mvk

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: