Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Акція «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників» триває! (звіт)

Акція «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників» триває! (звіт) фото

Повномасштабна війна в Україні триває. Наш Славутич та славутичани виборюють своє право на мирне та вільне життя.

Перебуваючи в ізоляції, в оточенні ворожих військ та на межі гуманітарної катастрофи, ми продемонстрували свою силу – в єдності. Завдяки підтримці партнерів міста і друзів громади, а найголовніше – дякуючи героїчному спротиву славутичан, Славутич стійко тримається. 

Сьогодні лінія фронту сягає з Півночі, через весь Схід і аж до Півдня нашої країни. І на цих кордонах боронять рідну землю і наше з вами чисте небо наші славутичани: ті захисники нашого міста, які пішли до лав Збройних Сил України.

Майже щодня ми отримуємо запити від наших бійців про допомогу. Славутичани жодного разу не залишились байдужими.

У місті ми створили Раду волонтерів, роботу якої координує авторитетна і фахова людина – Віктор Одиниця. До складу ради входять надійні та мотивовані славутичани: наші волонтери та військові, благодійники, представники громадськості та бізнесу, професійна спільнота міста.

Рада волонтерів збирає та обробляє інформацію не лише про гуманітарні та технологічні потреби міста. У першу чергу – про потреби славутичан, які героїчно захищають Україну, служать в Збройних силах України та перебувають на передовій. Кожен збір та звіт про кошти відбувається прозоро.  

Але цього недостатньо. Як часто буває на полі бою, виникають термінові потреби і виклики, які потрібно вирішити негайно: тоді у нас немає дорогоцінного часу для тривалого збору коштів. Щоб мати можливість швидко відповідати на термінові запити, ми хочемо створити певний запас – фонд коштів для вирішення нагальних потреб. Своєчасна реакція на запити наших захисників нерідко зберігала їм життя та щодня наближає нашу Перемогу.

Тому ми запроваджуємо Акцію «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників». Ми закликаємо кожного працевлаштованого славутичанина, хто отримує заробітну плату, перераховувати щомісячно одноденний заробіток до нашого Благодійного Фонду «Славутич. ЧАЕС. Розвиток», що був заснований у 1998 році спільним рішенням Первинної профспілкової організації Чорнобильської АЕС, МГО «Громадська рада з розвитку міста», ГО «Спілка виробників товарів та послуг» та Ради підприємців м.Славутича. Нині ми спрямовуємо роботу Фонду на потреби наших захисників.  

Всі звіти про збір та витрати коштів отриманих в результаті акції будуть опубліковані на  сайті БФ «ЧАЕС.СЛАВУТИЧ.РОЗВИТОК» та в соціальних мережах організацій-партнерів благодійного фонду.  

Від кожного з Нас залежить Наша Перемога! З вірою у Славутич! З вірою в ЗСУ! З вірою в Україну!

ЯК ДОПОМОГТИ

Зробити внесок ви можете виключно переказом за вказаними внизу реквізитами 

2413032

Найменування компанії

БФ ЧАЕС. СЛАВУТИЧ. РОЗВИТОК

IBAN Code

UA273052990000026002046305801

Найменування банку

JSC CB “PRIVATBANK”, 1D HRUSHEVSKOHO STR., KYIV, 01001, UKRAINE

SWIFT code банку

PBANUA2X

Адреса компанії

UA 07101 Київська область, м. Славутич проспект Незалежності, 7

ЄДРПОУ

22207859

Банки кореспонденти

Рахунок в банку кореспондента

400886700401

SWIFT Code банка-корреспондента

COBADEFF

Банк кореспондент

Commerzbank AG, Frankfurt am Main, Germany

1662075

Одержувач

БФ ЧАЕС. СЛАВУТИЧ. РОЗВИТОК.

Код отримувача

22207859

IBAN

UA 603052990000026007026303055

Назва банку

АТ КБ “Приватбанк”

 

ЗВІТИ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: