Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Комунальники дбають про благоустрій міста

Комунальники дбають про благоустрій міста фото

У комунальному підприємстві КП «ЖКЦ», яке очолює Сергій Мінін Сергій Мінін, є служба, що дбає про озеленення та благоустрій міста.

Це вони постійно роблять все можливе, щоб Славутич залишався комфортним, затишним і ставав сучасним: на загальноміських територіях висаджують, доглядають за квітами і деревами, поливають, проводять обробку від шкідників, знищують бур’яни, облаштовують і косять газони, обрізають кущі, видаляють аварійне та сухе гілля, формують крони дерев.

🌱Справді, з того часу, коли службу благоустрою та озеленення очолив Василь Кошельник, зміни відбулися на краще. Професіонал, відданий своїй справі фахівець, робить все можливе, щоб результатами роботи колективу були задоволені жителі міста, а благоустроєм та зеленими насадженнями милувалися славутичани та гості міста.

У керівництва "Житлово-комунального центру" є чимало гарних напрацювань, а допомагає наводити порядок у місті сучасна техніка, серед якої й міні завантажувач Bobcat.

🌸Як повідомив Василь Іванович, найближчим часом на Поліській площі підживлять і сформують крони у декоративних яблуньок Недзведського, які щовесни радують своїм яскравим рожевим цвітом.

Дякуємо всім працівникам КП "ЖКЦ" м.Славутич за роботу!

Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: