Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич демонструє свою силу в єдності!

Славутич демонструє свою силу в єдності!  фото

Акція триває! Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників.

За повідомленням Офісу підтримки громадських ініціатив м.Славутич, станом на 16.08.2022 завдяки славутичанам зібрано 10 351 грн. 2 організації та 8 приватних осіб долучилися до збору коштів.

Вже на цьому тижні засновники Благодійного Фонду «ЧАЕС. Славутич. Розвиток» та Рада волонтерів міста визначаться, куди саме направити ці кошти.

Повномасштабна війна в Україні триває. Україна продовжує виборювати своє право на мирне та вільне життя. Боронять рідну землю й НАШІ СЛАВУТИЧАНИ!

❓Як допомогти? Долучіться до акції «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників». Детальна інформація про акцію та шаблон заяви є на сайті Фонду тут https://helpslavutych.arr.in.ua/

❓Як дізнатися про перебіг акції? Один раз на два-три тижні відбувається засідання ради Фонду, яка визначає, куди будуть направлені кошти. Отже, всі звіти про збір та витрати коштів, отриманих в результаті акції, будуть опубліковані на сайті фонду та в соціальних мережах організацій-партнерів фонду.

Інформацію станом на 16.08. ви знайдете на сайті та у постері до цього посту.

‼ Детальну інформацію про БФ «ЧАЕС.СЛАВУТИЧ.РОЗВИТОК», що був заснований у 1998 році, шукайте на сайті у розділах «Про Фонд» та «Історія Фонду», «Статут Фонду», «Як допомогти», «Звіт», «Контакти».

🇺🇦 Ми закликаємо кожного працевлаштованого славутичанина, хто отримує заробітну плату, перераховувати щомісячно одноденний заробіток до Благодійного Фонду «Славутич. ЧАЕС. Розвиток». Від кожного з Нас залежить Наша Перемога!

☎ Контакти Фонду: slavutich.ofis@gmail.com Телефони: +38 045 79 2 10 90, +38 050 353 11 35 Юридична адреса: 07101, Київська обл., місто Славутич, Проспект Незалежності (Проспект Дружби Народів), 7

Поширюйте інформацію для зацікавлених осіб!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: