Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міська лікарня Славутича поповнилася новим медичним обладнанням

 Міська лікарня Славутича поповнилася новим медичним обладнанням фото

Портативний УЗД апарат, центрифуга лабораторна, коагулятор, автоклав, а також антибіотики та противошокові препарати стануть у нагоді лікарям КНП "Славутицька міська лікарня" ради при наданні медичних послуг жителям міста.

Повідомляє заклад на своїй сторінці у facebook.

"Добра справа зроблена завдяки спонсорській допомозі Компанії VINCI Construction Grands Projets (Франція), яка відома успішно реалізованим проєктом будівництва нового безпечного конфайнменту над зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС, у складі консорціуму «NOVARKA» та організаційним заходам Румунської неурядової організації міжнародної асоціації солідарності Phoneo Romanian NGO of international solidarity association that aims to help communities in difficulty/ФОНЕО", - йдеться у повідомленні.

КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради дякує за  підтримку Компанії VINCI та НГО «ФОНЕО». Турбота, небайдужість, велике бажання допомогти славутичанам у скрутний воєнний час заслуговує на повагу та вдячність.

А також висловлює щиру подяку також славутичанці Альоні Ладижевій, яка формувала та організовувала доставку допомоги Компанії «VINCI» до Славутича.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: