Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Депутатський звіт Анатолія Гладченка, депутата Славутицької міської ради VI скликання, за 2014 рік

Протягом звітного періоду постійно проводився прийом громадян, в т.ч. виборців по 14-му виборчому округу. На прийомі було 57 особистих звернень громадян, з них опрацьовано 54. Надійшло письмових звернень – 73, з них опрацьовано 73, з яких по 34-м були надані усні роз’яснення та консультації.

Анатолій Гладченко
Робота із зверненнями громадян

Протягом звітного періоду постійно проводився прийом громадян, в т.ч. виборців по 14-му виборчому округу. На прийомі було 57 особистих звернень громадян, з них опрацьовано 54. Надійшло письмових звернень – 73, з них опрацьовано 73, з яких по 34-м були надані усні роз’яснення та консультації.

Тематика звернень в основному така:

– проблеми роботи міського житлово-комунального господарства;
– кримінальні правопорушення;
– робота комунального підприємства «Управління фізичної культури, спорту та туризму»;
– надання спонсорської допомоги для проведення спортивно-оздоровчих заходів;
– працевлаштування;
– надання допомоги на лікування, в т.ч. дітей.

Протягом року постійно надавалась фінансова допомога мешканцям міста, в т.ч. багатодітним сім»ям. За моїм сприянням було працевлаштовані 7 громадян.

Робота в депутатському корпусі

У 2014 році я приймав участь майже у всіх засіданнях Славутицької міської ради. Приймав участь у роботі постійної депутатської комісії з питань муніципальної реформи, реформування житлово-комунального господарства, енергоефективності й енергозбереження, комунальної власності та тарифної політики. Очолював тимчасову контрольну комісію з питань діяльності КП «Управління фізичної культури, спорту та туризму» та директора Волкова І. О., яка була створена за моєю ініціативою на підставі звернень громадян. Протягом «Революції Гідності» виступав ініціатором прийняття рішень міської ради з політичних питань, що засуджували дії Партії регіонів та злочинного режиму Януковича. Виступав ініціатором проведення позачергових сесій з політичних питань.

Громадська діяльність

Протягом «Революції Гідності» разом з однопартійцями, прихильниками та однодумцями приймав активну участь у масових заходах у Києві. Є одним із засновників Славутицької міської громадської організації «Майдан Славутича», яка була створена в період «Революції Гідності». Організовував активну роботу СМГО «Майдан Славутича». Були проведені політичні мітинги, збори та інші масові заходи. Постійно проводилась робота зі збору допомоги для учасників Євромайдану в місті Київ, а згодом – зі збору допомоги для учасників АТО, в т.ч. славутичан. За активну участь у волонтерському русі був нагороджений Почесною грамотою Київської обласної державної адміністрації. Приймав участь у роботі постійної депутатської комісії Київської обласної ради з питань правопорядку та протидії корупції (Крейнін Д. О.) з питання діяльності КП «Управління фізичної культури, спорту та туризму». Виступав ініціатором звернення Київської обласної ради до Генеральної прокуратури України з питання перевірки діяльності КП «УФКСТ». Відповідне рішення щодо звернення до Генеральної прокуратури України було прийняте Київською обласної радою та на даний час знаходиться в процесі розгляду. Також у звітному періоді приймав участь у виборах до Верховної Ради України в якості кандидата в народні депутати України по 96-му одномандатному округу. За підсумками голосування посів 11-е місце (2 245 голосів виборців) із 50 зареєстрованих кандидатів.

Телефон для звернень: 050-758-02-87.


Депутат Славутицької міської ради Анатолій ГЛАДЧЕНКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: