Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

20 юних славутицьких спортсменів відправились на відпочинок у Болгарію

20 юних славутицьких спортсменів відправились на відпочинок у Болгарію фото

Ця подія відбулася завдяки співпраці Славутича з Міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation.

За повідомленням Славутицької міської ради, міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation Ukraine  цього літа фондом прийнято позитивне рішення щодо оздоровлення дітей міста Славутича, для фізичної, психологічної реабілітації дітей, що постраждали від російської воєнної агресії в Україні. 

Серед 50 українських дітей, які вирушили до дитячого табору, 20 спортсменів КДЮСШ м. Славутич.

У панамках «Славутичт – це я», що пошиті славутицьким підприємством «ІНВО», славутицькі юні спортсмени відправилися на відпочинок у спортивний дитячий табір «Parimatch Foundation Sport» болгарського міста Албена. Інформує фонд на своїй сторінці у facebook.

 

"Parimatch Foundation в рамках програми «Допомога Україні» профінансував організацію спортивного табору для фізичної та психологічної реабілітації дітей, які постраждали від російської воєнної агресії в Україні.

🙌 ⚽️ 12 днів триватиме зміна у спортивному таборі. На дітей чекатиме насичена програма, яка допоможе їм відчути себе на острові безпеки та щасливого дитинства. На всіх чекатимуть заняття з йоги, футболу, волейболу, танці, гімнастика, походи у гори та плавання. Кожен наступний день буде ще більш насичений, ніж попередній", - повідомляють організатори дитячого відпочинку Parimatch Foundation Ukraine.

Вожаті-координатори, що супроводжують дітей та будуть з ними протягом усієї зміни:

👤 Керівник Футбольна академія "Ягуар" / Football academy "Jaguar" Deni Sukhoruk

👤 Тренер футбольної академії "Ягуар" - Максим Боженко

👤 Тренер з фізичної підготовки - Сергій Цибульський

👤 Спеціаліст із Німеччини - Наталія Столярова-Дунаївська.

Партнером та організатором поїздки також виступила компанія Sports&more, яка щорічно організовує спортивні змагання у Польщі та Болгарії та збирає понад 500 дітей в один заїзд.

Крім цього, на початку серпня наші партери - фонд Parimatch Foundation - повідомили ще одну добру новину. 20 славутицьких дітей буде направлено на оздоровлення до табору «Водограй», Закарпатської області.

Нагадаємо, 25 листопада міський голова Юрій Фомічев і директор українського представництва фонду Вадим Місюра провели зустріч, на якій детально обговорили участь міста у соціальних програмах фонду та можливості безкоштовного заняття спортом для славутицьких дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

У рамках  програми «Спортивний наставник», яку реалізує фонд, і розпочалася співпраця Parimatch Foundation із загальноміською громадською організацією ФК «Олімп». Головним тренером проєкту став Володимир Панченко. 

В цілому, головна мета Parimatch Foundation Ukraine ㅡ надати кожній дитині, незалежно від фізичного та соціального статусу, а також інших бар’єрів, рівний доступ до спорту та навчання. У складний для нашої країни час фонд надає важливу підтримку дітям, що постраждали від війни.

Щира вдячність директору представництва Міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation Ukraine Вадиму Місюрі за увагу до Славутича, надану весною допомогу для доставки гуманітарних вантажів до міста, а влітку за добру справу для наших дітей.

Все буде Україна!

Читайте також: Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation розпочинає співпрацю зі Славутичем

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: