Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич відвідав міністр МОЗ України Віктор Ляшко

Славутич відвідав міністр МОЗ України Віктор Ляшко фото

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко завітав до Славутицької міської лікарні.

У складі почесної делегації, що цього дня відвідала Славутич разом з міністром МОЗ Віктором Ляшком, також були депутат Верховної ради України Olga Vasilevskaya-Smagliuk та директор Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА Оленою Єфіменко.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

Відвідав міську багатопрофільну лікарню в Славутичі.

Поспілкувався з колективом та керівництвом лікарні. Приємно було чути від кожного медика, що вони дійсно отримують нові базові заробітні плати на рівні 13,5 та 20 тисяч гривень. Але, нагадав головному лікарю, що ми встановили мінімум, який мають отримувати медичні працівники, тому залежно від навантаження лікарі та медсестри можуть і повинні отримувати більше.
 

Також, пересвідчився, що під час прийому у сімейного лікаря, у разі необхідності та показань, можна отримати лікарські засоби, які надійшли як гуманітарна допомога у лікарню. У наявності гіпотензивні препарати, обезболюючі, жарознижувальні, препарати тиреоїдної групи та інші.

 
 

Продовжує працювати і активно використовується програма реімбурсації лікарських засобів «Доступні ліки», спрямована на забезпечення потреб пацієнтів з хронічними хворобами, такими як цукровий діабет 1 та 2 типу та нецукровий діабет, серцево-судинні захворювання, астма, розлади поведінки та психіки, епілепсія.

Славутицька лікарня сьогодні визначається із своїм подальшим розвитком та місцем у госпітальній мережі. Ми допоможемо експертно, а разом з Департаментом охорони здоров’я Київської області і в матеріально-технічному плані.

 
 

P.s.: Із приємного) Ще один реанімобіль С класу наповнений лікарськими засобами та розхідниками, а також обладнаний апаратом ШВЛ та дифібрилятором передали разом з Руслан Савчук (дякую за його позицію власним прикладом допомагати колегам) Славутицькій міській лікарні.

 

 

Читайте також: Славутицька лікарня отримала новий потужний генератор

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: