Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Синоптики оголосили штормове попередження

Синоптики оголосили штормове попередження фото

В Україні на сьогодні синоптики оголосили штормове попередження. Сильний вітер найближчої години накриє більшість областей.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Telegram.

"У найближчу годину з утриманням до кінця доби 13 липня в західних, північних та більшості центральних областей пориви 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)", – йдеться в повідомленні.

Сильний вітер утримається до кінця доби.

У Славутичі протягом усього дня очікується хмарна погода. Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. Весь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати. 

За повідомленням Чернігівського обласного центру з гідрометеорології, на 9:00 годину по сусідньому Чернігову температура повітря становила 14°, вітер 9 м/с, вологість 90 %, тиск 743 мм рт.ст.

☢️ Радіаційний фон по м. Чернігову в межах норми і становить 12 мкР/год.

✅ Сьогодні вдень хмарна погода з проясненнями, дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вдень 15-17º.

💦 Рівень води в р. Десна на 8 год. становив 248(-7) см над "0" поста, температура води 22,4º.

Народний прогноз: У цей день відзначається собор святих славних і всехвальних 12 апостолів: Петра, Андрія, Якова Заведієвого, Івана, Пилипа, Варфоломія, Хоми, Матвія, Якова Алфієва, Іуди Іаковля, Симона Зилота і Матвія. Наші пращури прислуховувались до зозулі: якщо вона продовжує кувати - літо буде хороше і довге.

Фото: Владислав Курочкін

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: