Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свята в останні дні червня (фото)

Свята в останні дні червня (фото) фото

День україської молоді з цього року, згідно указу Презідента України, на підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій (точнісінько така мотивація була і при затвержені цього свята на останню неділю червня) будуть святкувать в Міжнародний день молоді 12 серпня.

У 2022 році 26 червня відмічають День молодіжних і дитячих громадських організацій України. День молоді -  свято творчості й натхнення, єнергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

28 червня - День головного своду законів України- Констітуції. Ця дата встановлена на честь приняття Верховную Радою України Основного закону 28 червня 1996 року. В Україні це свято державне й червоний день в календарі. В цьому році в наслідок війскового стану в державі цей день не буде вихідним. Агресія Росії проти Украіни - це і спроба порушити статьтті Констітуції. Приклад. Стаття №1 "Україна  є суверенна і незалежна, демократична і соціальна, правова держава", стаття №2 "Суверенітет України поширюється на всю ії теріторію. Україна є унітарною державою. Територія України в межах існуючого  кордону - є цілістною і недоторканою". Не навожу тексти інших статтей Констітуції, бо майже  у кожній ми знайдемо підтвердження порушень прав держави і кожного українця учасником спецаперації Російського агресора.
До вашої уваги підбірка фото цих свят мирного часу у Славутичі.
Вадим ІВКІН      

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: