Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наталія Козленко - володарка «ГРАН-ПРІ» Всеукраїнського конкурсу

Наталія Козленко -  володарка «ГРАН-ПРІ» Всеукраїнського конкурсу фото

Славутичанка Наталія Анатоліївна Козленко стала володаркою «ГРАН-ПРІ» Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «УКРАЇНА ЄДИНА».

Славутицька майстриня Наталія Козленко, за фахом бібліотекар. 30 років працює в Славутицькій ЦБС завідувачкою Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва. Пані Наталія має яскраве захоплення – виготовлення ляльки – мотанки, як оберегові так і авторські.

 

"Після вторгнення російських окупантів, одразу не хотілось нічого робити, начебто зупинився світ, але творчість стала своєрідним релаксом, допомагає хоч на деякий час поринути у світ умиротворіння. І ось в якийсь момент мені захотілось зробити ляльку красиву і сильну, яка б мала стали оберегом наших воїнів. Сьогодні не знайдеш українця, у кого б не боліла душа за нашу землю, за наших оборонців. Вони Герої!", - розповідає майстриня.

 

За результатами Другого Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «УКРАЇНА ЄДИНА», жанр - авторська лялька – мотанка, Наталія Анатоліївна отримала гран-прі!

Наталя Миколаївна є багаторазовою переможницею мистецьких конкурсів високого рівня.

Нагадаємо, у травні цього року за підтримки Київської обласної ради та управління культури КОДА, в рамках святкування Дня вишиванки, Київським обласним центром народної творчості була проведена обласна виставка майстрів-лялькарів Київщини «Лялька Київщини» з елементами української вишивки, як оберіг української нації, під час якої роботи славутичанки Наталії Козленко також викликали захоплення поціновувачів української культури та народного мистецтва.

Щиро захоплюємося і пишаємося  роботами славутицької майстрині Наталії Козленко та вітаємо з перемогою у визначному конкурсі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: