Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий УЗД-апарат забезпечує належну діагностику та користується попитом у славутичан

Новий УЗД-апарат забезпечує належну діагностику та користується попитом у славутичан фото

Cучасний УЗД-апарат останньої моделі преміум класу отримала в подарунок Славутицька лікарня ще у травні. Процедура, що здійснюється завдяки цьому апарату, користується великою попитом серед мешканців міста.

За повідомленням Славутицької міської лікарні, щоб пройти обстеження, необхідно звернутися за направленням до сімейного лікаря, а потім записатися у чергу за телефоном 2-30-18.

У зв’язку з ажіотажем, можуть виникати затримки, але лікарі просять не хвилюватися, всіх бажаючих запишуть та запросять на обстеження в порядку черги.

На даний час четверо лікарів проходять навчання на курсах підвищення кваліфікації онлайн, в тому числі і лікар з ультразвукової діагностики.

Читайте також : У Славутицькій лікарні можна зробити обстеження на новому апараті УЗД

Окрім цього, спільними зусиллями КП ДЕУ, ФОП Рак та ТОВ "Північна енергетична корпорація Славутич" зроблено ремонт каналізаційних труб на території медичного містечка, біля гуртожитку Інфекційного корпусу.

Відділення невідкладної медичної допомоги, інтенсивної терапії та анестезіології переїхало у нове відремонтоване приміщення на 1 поверсі.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: