Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький ЦНАП відновлює надання послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно

Славутицький ЦНАП відновлює надання послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно фото

Необхідність в отриманні інформації та проведенні реєстраційних дій у відповідних реєстрах - виникає навіть в умовах воєнного стану. Для забезпечення потреб громадян держава поступово починає поновлювати функціонування державних реєстрів в місцевостях, де це можливо.

Державні реєстратори Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради пройшли процедуру відновлення доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та з 10 червня 2022 року відновлюють прийом громадян у сфері реєстрації нерухомого майна.

Відновлення доступу до реєстру - відбулося на підставі наказу Міністерства юстиції України «Про внесення змін до Переліку державних реєстраторів та посадових осіб Міністерства юстиції, його територіальних органів, якими в умовах воєнного стану проводиться державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» від 04 червня 2022 року №2223/5.

❗️НАГАДУЄМО! ПРИЙМАННЯ ЗАМОВНИКІВ ПОСЛУГ У ЦНАП ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ЛИШЕ ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ (04579) 2-96-94 та 095-606-15-70. Зареєструватися в електронну чергу можна за посиланням - https://cnap-slavutich.com.ua/component/ttfsp

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: