Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тепло душі

Тепло душі фото

У галереї сучасного мистецтва до Дня міста відкрилася виставка славутичського художника Миколи Лінніка.

Родом з Запоріжської області, місто Токмак, він, після закінчення Харьківського інстітуту містецств, разом з сім'єю, приїхав до Чернігова. Там він працював художником-монументалістом в Художньо-промисловій майстерні Спілки художників України, де і започаткував виробництво художніх  вітражів. Його tскізи вітражів на Чорнобильськsю АЕС були затверджені художньою радою, і робота була завершена за 2 дні до страшної технагенної катастрофи на 4 енергоблоці станції. 


Подальші роки життя та  творчої праці пов'язани зі Славутичем. Головний художнік міста, займается контролем за виконаням та якістю значимих архітектурно-художніх об'єктів,якими славиться Славутич. 
Він автор богатьох вітражів на Чорнобильській АЕС, ЗОШ №3, ліцеї, басейні "Дельфін" та інших об'єктах міської інфраструктури.
Виставка складается з пейзажів рідного краю, які наповнені теплом та світлом. З першего погляду на них, в души стає тепліше, спокійніше.

Окремо місце в єкспозіції займає портрет матері, написаний з любов'ю та вдячностю. 
Микола Ліннік є учасником та творцем народження монументу "Білий Ангел Славутича".


Виставка робіт М.Лінніка - поклик душі, бажання ділитися з людьми душевною теплотою, барвами рідного краю, чарівними куточками рідного міста.


Від щирого серця хочеться побажати творчого натхненя хочеться митцю.
Вадим ІВКІН 

 
 

Відео: ТБ "Медіадім"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: