Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Смаколики до Великодня нашим захисникам

Смаколики до Великодня нашим захисникам фото

Славутичани зібрали смаколики до Великодня, а також необхдні речі для наших бійців-захисників. Волонтери доставили все це до адресата. Інформацію про це надав ініціатор та організатор Вітор Одиниця.

"Любі славутичани, дякую всім, хто долучився до збору пасок, продуктів харчування, ліків, одягу, взуття, білизни для наших воїнів. Сьогодні, у Страсну п’ятницю, все було передано трьом підрозділам ЗСУ, які обороняли і продовжують захищати Чернігів. Хлопці дякували славутичанам і дивувалися: «Як таке може бути? У вас самих скрута з їжею, а ви ще й з нами ділитеся…».

Передав їжу, яка вже була вами приготовлена та розфасована по каструльках і судочках, передав новий бушлат, який принесла мама померлого учасника АТО і попросила особисто передати його бійцю ЗСУ, передав освячені іконки, передав усі побажання, про які ви просили…

Отже, велика подяка і низький уклін славутчанам, подяка колективу СПЦ та волонтерам, які невтомно працював ці дні, подяка тим, хто допоміг вантажити та перевезти все зібране. Особлива подяка маленьким славутичанам, які підготували малюнки, написали листи, зробили обереги для наших Героїв", - повідомив директор Соціально-психологічного центру м.Славутич.

А також Віктор Васильвич додав, що отримав запит від батальйону, який базується у межах периметру Чернігова, з проханням про таку ж допомогу і запропонував  найближчийм часом оголосити подібну акцію.

Наші захисники висловили щиру вдячність всім мешканцям Славутича, а також Віктор Одиниця , Валентина Одиница та Славутичський Соціально-психологічний центр реабілітації ветеранів АТО за Пасхальні подарунки.

Разом ми сильні! Слава Україні!

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: