Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про завершення опалювального сезону

Про завершення опалювального сезону фото

Виконавчий комітет Славутицької міської ради прийняв рішення «Про завершення опалювального сезону 2021-2022 років та підготовку до опалювального сезону 2022-2023 років».

Про це повідомляє міськрада у facebook.

Опалювальний сезон 2021-2022 років в місті Славутич закінчується з 25.04.2022, за умови наявної протягом трьох діб середньодобової температури зовнішнього повітря, що перевищує +8°С.

Міський голова Юрій Фомічев під час засідання виконавчого комітету, що відбулося у п'ятницю, 22 квітня, звернувся до мешканців міста сплатити за надані комунальні постуги, у тому числі й за опалення:

"За спожитий газ потрібно платити, тому звертаюсь до мешканців, сплатити за вже спожиті комунальні послуги. Хто не має такої можливості зараз, можна укласти договір на реструктуризацію заборгованості.

По завершенню цього опалювального сезону, розпочнеться підготовка до наступного. Яким він буде, з якою ціновою політикою, наразі ніхто не знає. Розуміємо, що транзиту газу у найближчому часі не буде. Наразі ведеться видобуток газу на підконтрольних Україні територіях", - повідомив очільник міста.

За його словами, ми маємо велику заборгованість за спожитий природний газ, одна з причин – те, що ціни залишались на рівні минулого року відповідно до меморандуму між Урядом, місцевим самоврядуванням та газопостачальними організаціями. Інша причина – простій бізнесу через війну в країні.

Але за спожиту послугу сплачувати потрібно, щоб безпроблемно у подальшому увійти в новий опалювальний сезон.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: