Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наш Олексій Бобчинець у фіналі «Invictus Games (Ігри Нескорених) у Гаазі (Нідерланди)

Наш Олексій Бобчинець у фіналі «Invictus Games (Ігри Нескорених) у Гаазі (Нідерланди) фото

Invictus Games (Ігри Нескорених) у Гаазі (Нідерланди) Вітаємо Олексія Бобчинця, офіцера Інституту Військово-Морських Сил, який здобув бронзу з бігу на 1500 м, під час міжнародних спортивних ігор Invictus Games (Ігри Нескорених), які визначають роль Збройних Сил у нашому світі.

Капітан 3 рангу Олексій Бобчинець традиційно з гордістю прославляв та прославляє Україну на світовій арені!

Пишаємося Олексієм, постійним переможцем, незламним духом та Нескореним чоловіком!

Нагадаємо, Олексій Бобчинець військовим мріяв бути змалку. Каже, а як інакше, народився ж у родині десантника! Саме тато навчив хлопця бути завжди сміливим і ніколи не здаватися. Одразу після школи він вступив до Одеської військової академії на факультет десантно-штурмових військ. А переїхавши до Одеси з рідного міста Славутича, що на Київщині, на навчання, лишився тут жити.

Олексій Бобчинець, капітан 3 рангу, у 22 роки пішов захищати країну. Проходив службу у 137-му окремому батальйоні морськоі піхоти. Залишився без нижньої кінцівки, підірвавшись на протипіхотній міні в Павлополі. Завдяки спорту Олексій не зламався після важкого поранення, а навпаки почав фізично розвиватися. Олексій – виборов золото в марафоні морської піхоти у Вашингтоні та увійшов до збірної України на міжнародних змаганнях Invictus Games-2020, які цього року проходять у Нідерландах з 16-22 квітня. Крім того Олексій брав участь у військовому забігу Military Run UA в м.Києв, у змаганнях із плавання тощо.

Про нові перемоги нашої команди на Invictus Games Президент України Володимир Зеленський:

"Олексій Бобчинець здобув «бронзу» в бігу на 1500 м. Лучники Дмитро Афанасьєв, Василь Стуженко та Сергій Калитюк стали срібними медалістами. Віктор Легкодух виборов «золото» у штовханні ядра. Анна-Софія Пузанова – «бронзу» у стрільбі з лука. У штовханні ядра Рустам Росул приніс Україні срібну нагороду, а Сергій Прядка – золоту. Продовжуємо вболівати за вас!, - акцентував Президент.

Вболіваємо за Aleksey Bobchinets у фіналі Invictus Games: Team Ukraine разом з Інститут Військово-Морських Сил НУ "ОМА" до перемоги.

Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: