Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Славутичі розпочалась четверта хвиля надання гуманітарної допомоги мешканцям міста

В Славутичі розпочалась четверта хвиля надання гуманітарної допомоги мешканцям міста фото

Стартувала четверта велика хвиля надання гуманітарної допомоги для жителів Славутича.

🐣До Великодня кожна сім’я отримає продукти харчування, які були зібрані з любов’ю благодійними фондами, неурядовими організаціями, волонтерами, містами-партнерами, територіальними громадами, містами і селами, жителями України, Європейського Союзу, США – справжніми друзями Славутича. Додатково від профспілкового комітету Чорнобильської АЕС у пакет покладуть: вершкове масло, макарони, яйця, сир. У зв’язку з відновленням роботи торгівельної мережі міста, це буде остання хвиля надання гуманітарної допомоги.

👏Сьогодні слова вдячності славутичанам, волонтерам, друзям, що віддано працювали на кожній ділянці довгого ланцюжка допомоги: листування, комунікації, реєстрації, збору, доставки, завантаження, розвантажування, комплектування, обліку, видачі. Всі робили одну велику справу добра.

😌Від громади Славутича дякуємо:

✨Народній депутатці України Ользі Василевській-Смаглюк Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96, яка завжди була і є поряд.

✨Данилу Іванову та Валентину Довженко за організацію логістики та надання складських приміщень у Києві. Громаді Остра Остерська міська територіальна громада за організацію логістичного центру.

✨Цілій дружній, безвідмовній, організованій бригаді волонтерів-вантажників на чолі з Денисом Маслієм Денис Маслій.

✨Фасувальникам, що змогли скласти і видати за три хвилі 20 720 пакетів гуманітарної допомоги.

✨Працівникам ЦНАПу Центр надання адміністративних послуг м. Славутич, реєстраторам і обліковцям, що реєстрували, контролювали, вели списки отримувачів допомоги.

✨Колективам Сільпо за надані холодильні камери.

✨Водіям, які по бездоріжжю, іноді під обстрілами, поспішали до Славутича, а також безвідмовним сільським трактористам Володимиру і Олександру, що витягували на тверду дорогу автівки.

✨Координаторам гуманітарної допомоги у виконавчому комітеті Славутицької міської ради, що 247 не давали можливість розірватися ланцюжку допомоги.

💪Не дивлячись на іноді болісні звинувачення окремих славутичан, всі разом робили добру справу. Вистояли! Працювала єдинина злагоджена славутицька команда! Обов’язково перелічимо пізніше всіх, хто допомагав Славутичу!

Разом ми сила! Разом ми переможемо! Все буде Україна! 🇺🇦

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: