Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не панікувати! У Славутичі працюють ЗСУ!

Не панікувати! У Славутичі працюють ЗСУ! фото

До Славутича увійшли Збройні Сили України. Другу добу вони продовжують роботу щодо виявлення сторонніх небезпечних предметів та російських диверсантів.

Міська влада Славутича просить жителів міста не панікувати та дотримуватись правил комендантської години.

« У Славутичі працюють Збройні Сили України. Ми раді ї​​​​​​​х бачити. Хлопці обстежили ті об’єкти, які можуть бути потенційно небезпечними, де можуть бути небажані сюрпризи. Зафіксували де-кілька місць,  далі будуть працювати піротехніки. Але за межі міста виходити ще не можна. Ймовірно, у нашому місті залишились ворожі диверсійні групи», - акцентував у своєму зверненні до населення міський голова Славутича Юрій Фомічев.

За його словами, у місті триває комендантська година до 6-ї години ранку 5 квітня. І хоч в Славутичі вона діє у послабленому режимі, треба зберігати витримку. Краще зайвий раз не виходити на вулицю. Домашніх тварин вигулювати у звичних і вже перевірених місцях. За межі Славутича виходити заборонено.

«Буде посилено режим перевірки документів. Документи мати при собі обов’язково. Також буде посилено патрулювання по периметру міста. Прохання поставитись до цього з розумінням. Це наша безпека», - зауважив очільник міста.

Влада Славутича просить повідомляти, якщо побачите в місті сторонні та вибухонебезпечні предмети або підозрілих осіб. Дзвонити потрібно до контакт-центру за номером 0800330205.

Нагадаємо, Славутич знаходиться поблизу кордону з Білоруссю. Здебільшого його мешканці забезпечують роботу Чорнобильської атомної електростанції. Окупанти вдерлися в Славутич 26 березня, але їх дуже "тепло" зустріли. Масово мирні жителі вийшли на мітинг, щоб прогнати загарбників. 27 березня окупанти вийшли з міста. Попередньо у передмісті точилися бої - місцева тероборона билася з окупантами. Утім, захисники вирішили відійти. За словами мера Славутича Юрія Фомічева, сили були нерівні, місто могло бути під вогнем. Під час оборони Славутича загинуло 4-ро бійців тероборони.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: