Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі «Укртелеком» готовий підключити стаціонарні телефони

У Славутичі «Укртелеком» готовий підключити стаціонарні телефони  фото

Щоранку і щовечора Славутицький міський голова Юрій Фомічев звітує перед населенням про ситуацію у місті та країні на період воєнного стану.

За його словами ситуація у Славутичі залишається стабільною. Через ізоляцію міста, проблематичним залишається забезпечення населення різноманіттям продуктів харчування. Але за попередньою домовленністі з найближчих сіл доставляється молоко, картопля, крупа тощо.

Закупили зерно, з якого роблять борошно і випікають хліб. Але поки його вистачає не всім.  Аби урегулювати цей процес, у магазинах будуть створені черги за попереднім записом.

Міський глова звернувся до славутичан з проханням, не набирати в прок. Через це хтось може залишитись зовсім без хліба.

«Карток на хліб не буде... Але ми будемо дуже жорстоко моніторити. Якщо хтось попадеться на тому, що буде записаний в чергу в декілька магазинів, я особисто про це скажу в екран телебачення, бо це мародерство! Це безсовісні люди!», - попередив Ю.Фомічев.

Також він акцентував, що не треба сваритись у чергах і з цього приводу телефонувати до міської ради. Зараз війна, ми маємо залишатись стриманими і толерантними один до одного.

7 березня продаж хліба розпочнеться з 15:00 в магазинах: «Сільпо», «Союз», «Восток» (Добринінський кв.), «Лотос» (Вільнюський кв.), «Саяни» (Київський кв.).  З 18:00 години – у магазині «Гамма» (Тбіліський кв.).

Через проблеми з мобільним зв'язком «Укртелеком» готовий підключити стаціонарні телефони. Довідки за телефоном: 091 114 25 02.

Окрім цього,  у Славутичі працюють такі номери телефонів:

067 8294196 - Екстрена медична допомога

0956321804 - Поліція

066 4606902 - Служба порятунку

066 3482576 - Лікарня

Докладніше у відеозвененні за посиланням нижче.

Олександра ЛАТИШЕВА

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: