Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич: окрім хліба у продажу з’явиться кукурудзяне борошно

Славутич: окрім хліба у продажу з’явиться кукурудзяне борошно  фото

Міський голова Славутича Юрій Фомічев традиційно розповів, як минув ще один день віни, 5.03.2022, які питання вже вирішено, а які ще залишаються проблемними.

За словами очільника міста, в багатьох містах України великі надії покладаються на відкриття «зеленого коридору». Славутич не виключення. Але, нажаль, наразі такої інформації нема.

Про забезпечення хлібом

6 березня з 15:00 у продаж поступить хліб у таких торгових точках: "Сільпо", "Восток" (Добринінський кв), "Лотос" (Вільнюський кв), "Саяни" (Київський кв). З 18:00 – у магазині "Гамма" (Тбіліський кв).

У магазинах "Либідь" (Невський кв.), "Мінімаркет" (Московська площа) будуть продаватися кукурудзяні хлоп’я по мірі їх постачання.

Як зазначив Ю.Фомічев, у Славутичі також можна буде купити кукурудзяне борошно. Кукурудзу також закупили у ближніх селах і змололи.

Окрім цього, до міста привозять молоко і картоплю. Про час реалізації повідомляють додатково у славутицьких групах у соцмережах.

Забезпечення міста водою, якщо пропаде електропостачання

На випадок повного знеструмлення міста, водопостачання буде здійснюватися шляхом підвозу. При цьому централізоване водопостачання буде повністю припинене!

Підвіз води буде здійснюватися за наступним графіком:

1) Паркувальні майданчики магазину "Фора" та кафе "Атлант" (за магазином "АТБ") -  з 8:00 до 13:00;

 2) Паркувальний майданчик автовокзалу "АТАСС" та майданчик перед ФОКом "Богатир" (Белгородський кв.) - з 13:00 до 17:00

Мобільний зв'язок

На даний час у місті пропав зв'язок мобільного оператора "LIFE". Пошкоджено мережу "Укртелеком". Ведуться ремонтні роботи. Але працюють стаціонарні телефони в межах міста.

Про сплату за комунальні послуги

Під час воєнного стану потрібно оплачувати за всі послуги, у тому числі й мобільний зв'язок. Пеня за затримку оплати нараховуватись не буде.

До поліції можна телефонувати за номером 2-15-41 або 095-632-18-04.

Сміття сортуємо економічно, економимо пальне, дотримуємося усіх правил комендантської години, пам’ятаємо про світломаскування.

Тримаємось! Славутич – ми разом! Ми переможемо! Все буде Україна!

Олександра ЛАТИШЕВА

Докладніше у відеозверненні за посиланням

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: