Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутиче, не панікуй! Готуйся!

Славутиче, не панікуй! Готуйся! фото

Ледь не щодня ми отримуємо нові дані про зосередження та переміщення російських військ та техніки біля наших кордонів. Найгостріші та найактуальніші питання, які які виникають у кожного: чи буде повномасштабна війна з Росією, і що робити в такому разі?

Головне – не панікувати! І потому діяти! Загадувати і навчатись!

У Славутичі, 27 лютого, о 10:30, у Палаці дітей та молоді, відбудеться відкритий вишкіл для всіх бажаючих від «Громадського штабу оборони».

Всеукраїнська кампанія Національного Корпусу та Громадського штабу оборони "Не панікуй! Готуйся!" триває вже другий тиждень. За цей час понад 3 тис. українців долучилось до різного формату заходів з підготовки до можливого нового етапу російської агресії. Ця кампанія стала одним із найбільших інформаційних приводів не лише в Україні, а й у міжнародній пресі.

Тепер такі заняття  будуть проведені і в Славутичі. Куратором цього руху у нашому місті є Надія Сарана. Вона розповіла, що у програмі заняття будуть проведені заняття для усіх охочих, незалежно від віку.

«У програмі: лекція на тему  «Що робити і до чого потрібно бути готовим у разі вторгнення?» і практичні заняття: «медицина» та «основи тактичної підготовки». Присутні дізнаються про те, як зібрати «тривожну валізу і що до неї входит», - повідомила Надія.

А також зазначила, що  до участі в проведенні заходів будуть залучені ветерани АТО та патріотично налаштована молодь Кривопиша Олексій, Мишко Ярослав, Руденок Євген, Лях Дмитро, Гайша Михайло, Смолін Олексій.

Отож, долучайтеся! Інформований – означає озброєний! Краще знати все необхідне у таких ситуаціях, і нехай воно вам ніколи не знадобиться! А ніж навпаки…

Олександра ЛАТИШЕВА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: