Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Плетемо перемогу разом!

Плетемо перемогу разом! фото

Волонтери Славутицької патріотичної групи «Соняшник» продовжують невтомно плести захисні сітки бійцям на фронт. Лідерка групи Наталя Ніклайчук продовжує згуртовувати людей працювати разом за для перемоги, захисту цілісності і незалежності України. Вчергове вона поділилася у facebook приємною новиною і розповіла про нові здобутки, які стануть реальною допомогою нашим захисникам, які боротять рідну землю на сході держави.

ВОЛОНТЕРСЬКА ГРУПА - СОНЯШНИК знову новини і знову роздача слонів.

1. В п'ятницю отримано посилки з обрізками з Харкова (про що я вже писала) та прибув обрізочний скарб із Чернігова. Привіз від Юрія Хоменко Микола Іванович, а заносили богатирі з Молодіжної ради - так уже успішно склались зорі, що було кому все те занести!

2. В п'ятницю з харківських обрізків завдяки невтомній участі небайдужих молодих людей уже виговлена сітка на 20 квадратів. Все то було в співдружності поколінь: досвідчені аксакали сіткоплетіння вміло керували і поправляли, та четверо соняшників так би мовити подавали патрони - сортували і нарізали, а Молодіжна рада обліпила раму точно, як бджоли у вулику! І попрацювали так же ефективно. ПОДЯКА і сподівання, що ще колись допоможуть, бо в зв'язку з обстрілами на Сході сітки дуже й дуже потрібні.

3. На цю сітку вже є клієнт.

4. Зателефонувала славутичанка: чоловік в АТО, просить сіток. Я відповіла, що є замовлення, в порядку черги, будь ласка, і хай приходить на допомогу сама або пришле друзів.

Запросила на середу на 17.00.

5. Уже поглянула в ті чернігівські мішки, обрізки гарні, але треба їх нарізать на стрічки - в середу буде робота для всіх!

6. ПОДЯКА луганській переселенці Марії З-ко за 440 грн до волонтерського гаманця.

СІТКА, ТЕПЛИЦЯ, 23.02.22, СЕРЕДА, 17.00

Долучайтеся! Плетемо перемогу разом!

Наталія Ніколайчук, Волонтерська група «Соняшник»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: