Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичани-переможці обласного етапу учнівських олімпіад

  Славутичани-переможці обласного етапу учнівських олімпіад фото

Триває ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Цьогоріч близько 3000 обдарованих учнів Київщини, в тому числі й Славутича, виявили бажання взяти в них участь.

Управління освіти і науки м.Славутича оприлюднило перші результати  олімпіад, що  вже відбулися  22 і 23 січня.

В обласній олімпіаді з астрономії, що відбулася 22 січня у режимі онлайн, взяли участь ліцеїсти Гонтар Михайло та Неділя Ігор. Журі оцінило роботу Неділі Ігоря в 38,5 бала, що дозволило йому посісти почесне І місце серед учнів 11 класу.

Команда з п'яти учнів закладів освіти нашого міста - Захарчук Анастасія (ЗЗСО № 4), Коверда Костянтин (ліцей), Латинін Олександр (ліцей), Чеботар Софія (ліцей) і Салтиков Антон (ліцей) - взяла участь в обласній олімпіаді з математики, яка проходила на базі Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» 23 січня 2022 року. До складу переможців обласної олімпіади увійшли Чеботар Софія (15 балів) і Салтиков Антон (19 балів) та посіли відповідно ІІІ та ІІ місця. Повідомляють в управлінні.

23 січня на базі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу відбулася обласна олімпіада з екології. Свій екологічний проект захистив  Неділя Ігор, учень 43 групи Славутицького ліцею, із загальним результатом в 59 балів, й посів ІІІ місце, увійшовши до складу переможців.

За повідомленням Людмили Живець, т.в.о. начальника Славутицького управління освіти і науки, олімпіади обласного етапу триватимуть до 19 лютого, і проводитимуться щовихідних в офлайн та онлайн форматах.

«Вітаємо Ігоря, Софію та Антона з достойною перемогою! А також вітаємо учителів Полулях Тетяну Петрівну, Булочнікову Тетяну Миколаївну, Артем'єву Ірину Вікторівну та Пихтаря Миколу Петровича з перемогою їхніх вихованців! Водночас ми пишаємося всіма нашими учасниками обласних олімпіад! Адже кожен з них унікальна творча особистість, у котрої попереду багато нових перемог!», - акцентують в управлінні.

А з 21 по 27 лютого розпочнеться обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.  

Нагадаємо, сновними завданнями конкурсу МАН є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення їх до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: