Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Держава без бар’єрів»

«Держава без бар’єрів»  фото

Освітній серіал «Держава без бар’єрів» презентують на порталі Дія.Цифрова освіта. Участь у зйомках взяла Олена Зеленська. Це 6 серійний проєкт, тривалістю 6–10 хвилин, де ідеться про різні аспекти безбар’єрності в роботі публічних службовців.

Повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Мета серіалу пояснити важливість отримання послуг безбар’єрно кожному, хто цього потребує. І впровадження державою та держслужбовцями доступних і зручних сервісів послуг для всіх без винятку людей.

В Україні проживає майже 2,7 млн людей з інвалідністю, 7,2 млн людей віком від 65 років, щороку приблизно пів мільйона стають батьками. Це значить, що майже третина населення України періодично звертається по адміністративні послуги, і держава повинна кожному в цьому допомагати.

Безоплатно подивитися серіал https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-government

Діліться відео, якщо підтримуєте безбар’єрність як нову норму в українському суспільстві.

Курс Мінцифри створено в межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів» в партнерстві Радниця - Уповноважена Президента України з питань безбар'єрності, ГО Безбар'єрність), НАДС, представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Права людини для України», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії Embassy of Denmark in Ukraine. Дякуємо за участь у зйомках Олексію Чернишову Олексій Чернишов, Міністру розвитку громад та територій Мінрегіон

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: